Fietsen (of met de auto) tussen Hemelvaart en Pinksteren Fietsen (of met de auto) tussen Hemelvaart en Pinksteren

Al vele jaren vieren Hall, Klarenbeek, Voorst en Wilp samen Hemelvaart. Na de kerkdienst met fiets of auto er op uit.

Dit jaar gaat het net iets anders.
Op Hemelvaart is om 09.30 een kerkdienst uit Voorst.

Fietstocht
Naast deze dienst willen de gezamenlijke kerken de boodschap van Hemelvaart ter harte nemen. Niet naar boven blijven staren, maar juist vol enthousiasme de fiets pakken en de wereld in gaan!

Er is een tocht met een paar leuke opdrachten uitgezet, die gefietst kan worden vanaf Hemelvaartsdag tot en met Tweede Pinksterdag. U kunt dus een mooie dag uitzoeken of zelfs de route in meerdere etappes doen. Op de routebeschrijving staat verdere informatie.

De route voert van kerk naar kerk en is zo gekozen dat er veel te genieten valt van onze prachtige omgeving! U kunt hier de route voor de fiets downloaden.

Autotocht
Voor een ieder die wat minder goed ter been is, is er ook een autoroute beschikbaar.  Deze kunt u hier downloaden.

Doe mee! Pak de fiets of de auto en ga er op uit! Iedereen kan meedoen, van inwoner tot vakantieganger. We zien uit naar de antwoorden en reacties.

De kerken van Hall, Klarenbeek, Voorst en Wilp wensen iedereen veel plezier!

Lukt het downloaden niet dan is een papieren exemplaar af te halen op één van de volgende adressen:

Jolanda Aantjes, Dorpsstraat 46 te Hall,
Tonnie en Ans Kleverwal, De Til 18 in Klarenbeek,
Lolke en Herma van Mulligen, Enkweg 42 te Voorst
Joke Geltink, Hofstraat 27 in Wilp.