Voorwoord Voorwoord

De website van onze Protestantse gemeente te Hall en Voorstonden geeft een kort overzicht van onze commissies en activiteiten. De informatie die u ontvangt is tevens een uitnodiging om mee te doen. Een Christusbelijdende gemeente die u zeker iets te bieden heeft maar ook een gemeente die uw / jouw inzet zeer op prijs stelt. Het overzicht geeft mogelijkheden waar u / jij actief kunt zijn. Voor nieuw ingekomen gemeenteleden kan de site helpen om spoedig thuis te raken en zich ook thuis te voelen in onze gemeente. Graag verwijzen wij u daarvoor ook naar onze gemeentegids. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons altijd benaderen.

De Kerkenraad.

Actueel: