Welkom in onze monumentale kerk Welkom in onze monumentale kerk

Geachte bezoeker, beste mensen.

Welkom in de Ludgerus Kerk van Hall en Voorstonden. U kunt de kerk iedere zondagmorgen om 10.00 uur bezoeken voor een kerkdienst. Naast onze eigen pastor maken wij op zondag regelmatig gebruik van een gastpredikant. Eenmaal in de veertien dagen is er na de dienst gezamenlijk koffie drinken.

Vanaf Pinksteren tot half september is de kerk elke woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur geopend voor bezichtiging / rondleiding met orgelmuziek. Het is beslist de moeite waard om deze kerk met een bezoek te vereren. De enthousiaste rondleiders vertellen u graag over de monumentale kerk.

Ook mensen die onze kerk willen gebruiken voor een evenement waarbij wij denken aan trouwlustigen, zangkoren, of een vergadering of bijeenkomst  zijn van harte welkom in onze fraaie kerk.

Vriendelijk groetend, de kerkenraad.

Actueel:

In voorbereiding.