Welkom in de eeuwenoude Ludgerus Kerk te Hall. Welkom in de eeuwenoude Ludgerus Kerk te Hall.

Iedere zondagmorgen komt hier de Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden om 10.00 uur bij elkaar. Het thuis van een kleine dorpsgemeente.
U bent van harte welkom.

Kerkdienst in de streektaal

t Geet wel

Op zundag 9 oktober is de karkdeenst in onze eigen streektaal.
Veur völle van ons is neet het ABN, maor de Achterhookse spraoke (het plat) de modertaal, de taal van alledag. De taal waorin wi’j denkt en dreumt. Het is dan ok duudelijk dat de biebelverhalen völle dichterbi'j komt as i'j ze in ow eigen modertaal heurt. Dan komt ze dichter an ’t vestje, zoas ze in Reurle zegt.

Op zundag 9 oktober geet Jan Leijenhorst uut Reurle veur in de streektaaldeenst met as thema: ’t Geet wél. A-j wilt wetten ho-j dat op verschillende manieren könt zeggen, dan mo-j den zundagmorgen um 10 uur in de karke van Hall waen.

lees meer ยป

Het interieur van de kerk Het interieur van de kerk