Welkom in de eeuwenoude Ludgerus Kerk te Hall. Welkom in de eeuwenoude Ludgerus Kerk te Hall.

Iedere zondagmorgen komt hier de Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden om 10.00 uur bij elkaar. Het thuis van een kleine dorpsgemeente.

Kerkopenstelling:

Op voorwaarde dat regelgeving dit toelaat en er geen nieuwe uitbraak van het Corona-virus komt zal onze kerk vanaf woensdag 1 juli tot medio september op de woensdagochtenden geopend zijn.

Onze kerkrondleiders verwelkomen u graag tussen 10-12 uur. U wordt wel verzocht zich te houden aan maatregelen die op dat moment gelden en ter plekke gehandhaafd zullen worden.

De Ludgerus Kerk is tevens te huur voor diverse bijeenkomsten. Meer informatie hierover vindt u hier.